Ft 13900
Ft19900 HOT
4.9
Ingyenes szállítás Utánvét
Univerzális rozsdamentes acél bútor sarokcsatlakozó

Profi famunkások ezt ajánlják!!

Használja a háromszög stabilitás elvét a bútorok egyszerű megerősítéséhez és az olyan problémák megoldásához, mint a laza bútorok és a szokatlan zaj.

Funkció: A trapéz alakú kialakítás stabilabbá teszi a sarkokat a fix bútorban, az illesztések nem könnyen eltérnek, a teherbíró képesség megerősödik.

Szerkezeti tartószerkezet: A tartóelem levehető kialakítása megkönnyíti és kényelmesebbé teszi a felszerelést és a szétszerelést. A konzolokat szerkezeti támaszként tervezték, hogy megerősítsék a derékszögű ízületeket a kompressziós sérülésektől.

Rozsdamentes acél sarokmerevítők: Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, szálcsiszolt felülettel, ellenáll a napi rozsdának, karcolásoknak és szennyeződéseknek, valamint hosszú élettartammal rendelkezik. A trapézkonzol lekerekített élei simák és sorjamentesek, így biztosítva, hogy a keze vagy a bútorok ne karcolódjanak meg.

Széles körben használt: Széles körben használják a bútorok és hardver kiegészítők különböző alkatrészeinek rögzítésére és rögzítésére, mint például ajtók, ablakok, székek, asztalok, polcok, fiókok, faágyak stb.

Méret:

A csomag tartalma: 20/40 bútorsarok csatlakozók (csavarokkal)

100%-ban kockázatmentes vásárlás

Ha a kapott termék sérült, ne aggódjon. Csak nyomja meg a Kapcsolatfelvétel gombot, és küldjön nekünk üzenetet, mi pedig csere vagy visszatérítés felajánlásával megoldjuk. 100% egyszerű & Kockázatmentes folyamat.