Ft 13900
Ft19900 HOT
4.9
Ingyenes szállítás Utánvét
Elöl záródó pamut melltartó

3 db csak 13900 Ft-ért (korlátozott darabszámban)

„Az eddigi legjobb vásárlásom, a kényelem volt az oka annak, hogy megvettem, annyira könnyű volt viselni, és a melleim is észrevehetően magasabbak! Ráadásul varratmentes, így bármelyik ruhámmal viselhetem. A melltartóim kezdenek sokkal kényelmesebbek lenni, a tatáim pedig nőtt a térfogatuk és az emelőképességük is!”

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

MEGNYOMÁS ELLENI

Az Ön mellszobrát szem előtt tartva tervezték, ez a teljesen fedő melltartó puha, oldalt átölelő emeléssel segíti a hónalj zsírját visszaszorítani a mellre, hogy nagyobbnak tűnjön, és felnyomva, hogy hetyke, telt és dús megjelenést kapjon. mindig is vágytunk rá.

KÖNNYŰ ELSŐ ZÁRÁS

Könnyedén fel- és leveheted melltartódat a Glamorette gyorsan felpattintható elülső gombjának köszönhetően. Nem kell többé küzdenie a melltartó hátsó kampójával.

FEDŐOLDAL ZSÍR ÉS KIDUDRODÁS

Intsen búcsút a kínos dudoroknak, amelyek az öltözékein keresztül látszanak, ha keskeny, széles oldalsó szárnyakkal rendelkező hagyományos pólómelltartót visel. A Glamorette úgy illeszkedik, mint egy kesztyű, segít hatékonyabban összeszedni a melleidet, és elkerülni a csúnya zsírt vagy kidudorodást.

NYOMÁS MENTESÍTÉSE A HÁDARA

Javítja a testtartást azáltal, hogy egyenletesen osztja el a súlyt a vállakon és a háton, felfelé húzza a vállát és előre tolja a mellkasát.

MŰSZAKI ADATOK

- Anyaga: 15% poliészter 85% pamut

- Szín: bézs, rózsaszín, lila

- Ne használj fehérítőt